2020-2021 YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ YABANCI DİL VE DOKTORA BİLİM SINAV YERLERİ

Yüksek Lisans Yabancı Dil (İngilizce, Farsça) sınavı 22.07.2020 tarihinde saat: 10.00 'da Fen Edebiyat Fakültesi A Blok A1 nolu Amfide yapılacaktır..

Başvurusu "Değerlendirmeye Alınmış" adaylardan, başvuru dilekçelerinde sınava girmek istediklerini beyan eden adaylar  "online başvuru belgesi" ile sınava girebileceklerdir.

Başvurusu "Reddedilmiş" ve "Hatalı Başvuru" yapan adaylar sınava alınmayacaktır.

LİSANSÜSTÜ SINAV GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ ÖNLEMLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Doktora Bilim sınavı 22.07.2020 tarihinde saat: 10.00 'da Fen Edebiyat Fakültesi A Blok A1 nolu Amfide yapılacaktır ..

Başvurusu "Değerlendirmeye Alınmış" adaylarından, başvuru dilekçelerinde sınava girmek istediklerini beyan eden adaylar   "online başvuru belgesi" ile sınava girebileceklerdir.

Başvurusu "Reddedilmiş" ve "Hatalı Başvuru" yapan adaylar sınava alınmayacaktır.

NOT:  Sınava girecek adayların isim listeleri sınav günü ilgili sınıfların kapılarında asılı bulunacaktır.

ÖNEMLİ NOT:  Ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu Covid-19 sürecinden dolayı;

• Yabancı dil ve Bilim Sınavlarında tüm adayların maske takarak gelmeleri gereklidir.
  • Tüm adayların sınav salonuna giriş ve sınavlarda sosyal mesafe kurallarına uymaları gerek.