2021-2022 YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ YABANCI DİL VE DOKTORA BİLİM SINAV YERLERİ

Yüksek Lisans Yabancı Dil (Farsça, İngilizce, Almanca) sınavı 28.07.2021 tarihinde saat: 10.00'da Fen Edebiyat Fakültesi C Blok C-1, C-2, C-3, C-4, C-5 ve C-6 nolu Amfilerde yapılacaktır.

Sistemde başvurusu "Onaylandı"  yazan ve başvuru dilekçelerinde sınava girmek istediklerini beyan eden adaylar  "online başvuru belgesi" ile sınava girebileceklerdir.

Başvurusu "Reddedilmiş" ve "Hatalı Başvuru" yapan adaylar sınava alınmayacaktır.

Doktora Bilim sınavı 28.07.2021 tarihinde saat: 10.00'da Fen Edebiyat Fakültesi C Blok C-1, C-2, C-3, C-4, C-5 ve C-6 nolu Amfilerde yapılacaktır.

Yabancı Dil ve Doktora Bilim Sınavına girecek adayların sınava girecekleri sınav salonu için  tıklayınız.

NOT:   Sınava girecek adayların isim listeleri sınav günü ilgili sınıfların kapılarında asılı bulunacaktır.

LİSANSÜSTÜ SINAV GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ ÖNLEMLER İÇİN  TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ NOT:    Ülkemizin içinde bulunduğu Covid-19 sürecinden dolayı;

• Yabancı dil ve Bilim Sınavlarında tüm adayların maske takmaları gerekiyor.
  • Tüm adayların sınav salonuna giriş ve sınavlarda sosyal mesafe kurallarına uymaları gerek.

Enstitü İletişim Adresi:  Başvuru dilekçelerinde sınava girmek istediklerini beyan edip Listede ismi bulunmayanlar  yde@bingol.edu.tr  Adresine mail atıp beyanlarını teyit edebilirler.