YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ 2019-2020 GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS/DOKTORA ADAYLARININ YABANCI DİL VE BİLİM SINAVI DUYURUSU

YAŞAYAN DİLLER ENSTİTÜSÜ 2019-2020 GÜZ DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS / DOKTORA ADAYLARININ YABANCI DİL VE BİLİM SİNAVI DUYURUSU

Zaza Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Yüksek Lisans Yabancı Dil Sınavı

Zaza Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına başvuru yapan yüksek lisans adayları (alan içi ve alan dışı) beyan ettikleri yabancı dilden 10.07.2019 tarihinde Saat:10.00’da, Fen Edebiyat Fakültesi C-Blok Zemin Kat CA-1 Nolu Amfide Yabancı Dil Sınavına gireceklerdir.

Kürt Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Yüksek Lisans Yabancı Dil Sınavı

Kürt Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalına başvuru yapan yüksek lisans adayları beyan ettikleri yabancı dilden 10.07.2019 tarihinde Saat:10.00’da, Fen Edebiyat Fakültesi C-Blok Zemin Kat CA-2 Nolu Amfide Yabancı Dil Sınavına gireceklerdir.

Doktora  Bilim Sınavı

Zaza Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı ile Kürt Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalından doktoraya başvuru yapan adaylar, 11.07.2019 tarihinde Saat:10.00’da Fen Edebiyat Fakültesi C-Blok Zemin Kat CA-2 Nolu Amfide Bilim Sınavına gireceklerdir.

Not:

Başvurusu "Değerlendirmeye Alınmış" adaylardan, başvuru esnasında dilekçe beyanına istinaden sınava girmek isteyen adaylar  "online başvuru belgesi" ile sınava gireceklerdir.

Başvurusu "Reddedilmiş" veya "Hatalı Başvuru" olan adaylar sınavlara alınmayacaktır.

Adayların bilim sınavına girmeleri zorunludur.