2023-2024 YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ YABANCI DİL VE DOKTORA BİLİM SINAV YERLERİ

Yüksek Lisans Yabancı Dil ( İngilizce ) sınavı 26.07.2023 tarihinde saat:10.00 'da Fen Edebiyat Fakültesi C Blok Zemin Kat CA-1 ve CA2'de  yapılacaktır.

Başvurusu "Değerlendirmeye Alınmış" adaylardan, başvuru dilekçelerinde sınava girmek istediklerini beyan eden adaylar  "online başvuru belgesi" ile sınava girebileceklerdir.

Başvurusu "Reddedilmiş" ve "Hatalı Başvuru" yapan adaylar sınava alınmayacaktır.

NOT: Sınava girecek aday listeleri sınav günü ilgili sınıfların kapılarında asılı bulunacaktır.

Doktora Bilim sınavı 26.07.2023 tarihinde saat:10.00'da Fen Edebiyat Fakültesi C Blok Zemin Kat CA-1 ve CA-2'de  yapılacaktır.